Erfgoedevent

Belangrijke informatie omtrent het goed organiseren van uw stand hebben alle exposanten inmiddels ontvangen. per e-mail is er een Promotiehandboek toegezonden. Hierin kunt u het volgende vinden:

 1. Beurscatalogus
 2. Uitnodigings- en deelnemerskaarten
 3. Standaard standbouw
 4. Eigen standbouw
 5. Meubilair
 6. Promotiemogelijkheden
 7. Kennisprogramma

Heeft u nog geen Promotiehandboek ontvangen? Bel dan direct met 0485-322922 of klik hier om het Promotiehandboek te downloaden.

.

.

Daarnaast ontvangen alle exposanten per e-mail een uitnodiging voor de webshop van Brabanthallen. U kunt in deze webshop gemakkelijk en snel producten bestellen, zodat de benodigde producten voor uw beursdeelname voor u klaar staan.

U kunt kienzen uit onderstaande opties:

 1. Services: elektriciteit, water, internet, schoonmaak, afvalverwerking, opslagruimte en parkeerkaarten
 2. Catering: food, drank en drank
 3. Toeleveringen: groenvoorziening, standbouw, ophangpunten en verlichting, audiovisuele middelen, pinapparatuur, displaymaterialen
 4. Informatie: algemene informatie over het gebruik van de webshop

Klik hier om in te loggen bij de webshop van Brabanthallen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Servicebalie: bel 073-6293911.

.

.

Plaats en datum
ErfgoedEvent 2017 zal plaatsvinden van woensdag 5 t/m vrijdag 7 april 2017 in Congrescentrum 1931 -  Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA. Telefoonnummer 073 - 629 3911.

Parkeren
Exposanten en bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein van Congrescentrum 1931. Tijdens de beursperiode is parkeren niet gratis. U kunt via het online deelnemershandboek bij de Servicebalie van de Brabanthallen parkeerkaarten en/of parkeerabonnementen bestellen.

Entree
ErfgoedEvent 2017 maakt gebruik van de Centrale Entree van Congrescentrum 1931.

Openingstijden
ErfgoedEvent 2017 is geopend voor het publiek:
op woensdag 5 april van 13.00 tot 17.00 uur en op donderdag 6 en vrijdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur.
Voor exposanten is de beurshal tijdens de beursdagen geopend vanaf 1 uur voor openingstijd tot 1 uur na sluitingstijd (op vrijdag 7 april tot 22.00 uur).

Opbouwperiode
Maandag 3 april van 08.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 4 april van 08.00 tot 22.00 uur       

Demontageperiode
Vrijdag 7 april van 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 8 april van 08.00 tot 22.00 uur

Inrichten standaard stands en netwerkunits
Deelnemers die gebruik maken van standaard standbouw of deelnemen met een netwerkunit, kunnen hun stand inrichten op dinsdag 4 april van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Auto’s in de hal tijdens opbouw
LET OP
: auto’s worden NIET toegelaten in de hal. Voor inbreng van zware goederen neem vooraf contact op met de accommodatie, Fréderique Westerveld, telefoon 073 – 629 32 24, f.westerveld@1931.nl.

Ontruimen standaard stands en netwerkunits
Deelnemers die gebruik maken van standaard standbouw of deelnemen met een netwerkunit, dienen hun stand te ontruimen op vrijdag 7 april tussen 17.00 en 22.00 uur.

Aanrijroute opbouw- en demontageverkeer
Het opbouw- en demontageverkeer wordt door Brabanthallen naar de juiste goederenentrees geleid. Volg bij het aanrijden de instructies van de verkeersregelaars of de bebording.

Organisatiekamer
Tijdens de opbouw- en eventdagen kunt u met al uw vragen terecht in de organisatiekamer. U vindt de organisatiekamer in het voorste gedeelte van de hal. De organisatiekamer wordt tevens gebruikt als perskamer. Indien gewenst kunt u hier persmateriaal afgeven. De organisatie is voorafgaand aan de beurs bereikbaar via telefoonnummer 0485-322922.

Eigen standbouw
U bent verplicht te voldoen aan de kwaliteitsnormen eigen standbouw zoals deze door de organisatie zijn bepaald:

 • De standbouw moet de grens van de gehuurde ruimte volledig afbakenen, met uitzondering van de zijde die grenst aan een gangpad
 • De zijden van uw stand grenzend aan een gangpad mogen niet worden dichtgezet met wanden
 • Standbouw mag de afmetingen van de gehuurde standruimte niet overschrijden
 • Er mag geen gebruik worden gemaakt van scheidingswanden van buurstands
 • Scheidingswanden moeten minimaal 2.50 meter hoog zijn
 • Als de wanden hoger zijn dan 2.50 meter dient u voorafgaand aan de beurs ter goedkeuring een standontwerp in te dienen bij de organisatie.
 • Bij wanden die hoger zijn dan 2.50 meter moet u zelf zorg dragen voor afwerking van de achterzijde van de wand. Indien dat niet gebeurt, zal de organisatie dit verzorgen en de kosten daarvan aan u doorberekenen.

Afstemming vooraf is essentieel omdat de hallen een gebogen dakconstructie hebben en in hoogte variëren.
LET OP: in de hallen met standserienummers 300 en 500  bevinden zich zogenaamde trekstangen tussen de spanten. De maximale standbouwhoogte onder de trekstangen is 3.30 meter.

Plaatsen voertuigen inpandig
Het plaatsen van voertuigen zoals auto’s of motoren op uw stand is uitsluitend toegestaan na goedkeuring vooraf van de beursorganisatie. Zorg ervoor dat de geplaatste auto’s niet meer dan 5 liter brandstof bevatten. Alle accu’s dienen afgekoppeld te worden. Plaatsing is alleen mogelijk onder begeleiding van de facilitaire dienst van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Ook dient er vloerbescherming onder de voertuigen te liggen in verband met lekkage.

Schade
Alle schade welke gedurende de op- of afbouw en gedurende het evenement wordt gemaakt, zal direct worden verhaald op de veroorzaker.

 

 


 

Vul het inschrijfformulier in

Vul het inschrijfformulier in.

Bekijk de deelnemingsvoorwaarden.

Meer interessante informatie

Wilt u ErfgoedEvent 2017 bezoeken?

Ben je een professional met een passie voor erfgoed? Ambachtsman, cultuurhistoricus, designer, wetenschapper, conservator, architect, beleidsmaker, restaurator, facilitair manager, eigenaar of beheerder?

Welkom bij ErfgoedEvent 2017

ErfgoedEvent  zijn vakdagen gericht op beheer en behoud, conservering en preservering van materieel en immaterieel erfgoed en cross-overs met design en museale wereld.

Informatie voor exposanten

De huurprijs van 1 m² kaal vloeroppervlakte bedraagt € 129,-- voor een stand tot en met 18 m² en € 119,-- voor stands vanaf 18 m² .

Erfgoed
Event

5 | 6 | 7 April 2017 - 1931 Congrescentrum Brabanthallen - 's-Hertogenbosch

CONTACT

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op na het verzenden van dit formulier.

CAPTCHA
Om spam te voorkomen maakt deze website gebruik van onderstaande controle. Klik het vakje aan om te controleren dat u geen robot bent.
 • ErfgoedEvent
 • Sales & Projectmanagement
 • Dedy Collette, dedy@erfgoed-event.nl
 • Telefoon 06-22 56 28 74
 • Communicatie & Administratie
 • Raoul Hijl, raoul@erfgoed-event.nl
 • Telefoon 0485-322 922