Erfgoedevent

Cutting-edge kennisuitwisseling

ErfgoedEvent 2017 biedt ruimte aan een breed programma van kennissessies en expert meetings die verbindingen leggen tussen alle stakeholders. De sessies worden opgezet vanuit een creatief en inspirerend nieuw format, met veel aandacht voor kennisdeling, storytelling en gelegenheid voor spannende debatten.

Als exposant kunt u een bijdrage leveren aan het kennisprogramma. Neem voor de voorwaarden contact op met de organisatie.

Productpresentaties

Naast kennissessies biedt ErfgoedEvent 2017 u de mogelijkheid tot het geven van presentaties. Zeer geschikt voor het pitchen van productinnovaties of het geven van achtergrondinformatie over uw producten of diensten.
 

Kernthema’s

Erfgoed & E-cultuur
ErfgoedEvent 2017 besteedt onder de noemer ‘Erfgoed en E-cultuur’ speciale aandacht aan digitalisering van de erfgoedsector. Uiterst relevant, want computerprogramma’s, smartphones en apps ten behoeve van distributie, opslag, ontsluiting en beheer van erfgoed hebben het speelveld veranderd. De opkomst van de ‘e-cultuur’ bezorgt de erfgoedmarkt nieuwe aanbieders en biedt steeds meer mogelijkheden om een breder en jonger publiek te bereiken. Aan de andere kant brengt deze ontwikkeling veel vragen met zich mee. Welke digitale communicatiemiddelen passen bij mijn organisatie? Voor welke systemen moeten we kiezen? Hoe duurzaam (en duur) is digitale opslag? Kennissessies op ErfgoedEvent 2017 geven antwoord op deze vragen.
 

Vakmanschap
Op ErfgoedEvent 2017 ook veel aandacht voor meer ‘traditionele’ onderwerpen op erfgoedgebied. Zo wordt vanuit het kernthema ‘Vakmanschap’ gefocust op het grote belang van specialistische en vakmatige kennis over behoud en beheer van collecties, monumenten en archeologische vondsten. Een actueel onderwerp, zeker nu kennis en vakmanschap dreigen te verdwijnen door vergrijzing en een afnemende instroom. Vanuit dit kernthema worden verbindingen gelegd met de wereld van het design; een sector die ook steeds vaker opereert op het snijvlak van erfgoed en vakmanschap.

Meer interessante informatie

Welkom bij ErfgoedEvent 2017

ErfgoedEvent  zijn vakdagen gericht op beheer en behoud, conservering en preservering van materieel en immaterieel erfgoed en cross-overs met design en museale wereld.

Deelnemers

Hier vindt u de voorlopige deelnemerslijst van ErfgoedEvent 2017. Blijf op de hoogte: meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.

Wilt u ErfgoedEvent 2017 bezoeken?

Ben je een professional met een passie voor erfgoed? Ambachtsman, cultuurhistoricus, designer, wetenschapper, conservator, architect, beleidsmaker, restaurator, facilitair manager, eigenaar of beheerder?

Erfgoed
Event

5 | 6 | 7 April 2017 - 1931 Congrescentrum Brabanthallen - 's-Hertogenbosch

CONTACT

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op na het verzenden van dit formulier.

CAPTCHA
Om spam te voorkomen maakt deze website gebruik van onderstaande controle. Klik het vakje aan om te controleren dat u geen robot bent.
  • ErfgoedEvent
  • Sales & Projectmanagement
  • Dedy Collette, dedy@erfgoed-event.nl
  • Telefoon 06-22 56 28 74
  • Communicatie & Administratie
  • Raoul Hijl, raoul@erfgoed-event.nl
  • Telefoon 0485-322 922